OLDALVONAL

Káosz a mocsokban, méltatlan rendezés a dániai világbajnokságon

Tényleg nem ezt érdemelték a világ legjobb kajakozói.
  • Szerző: sk

Méltatlan helyzetbe kerültek a legjobb kajakozók a dániai világbajnokságon. Az eseményt csütörtöktől rendezik Dánia fővárosában, Koppenhága azonban úgy tűnik, nem vált be rendezőként. Válogatott versenyzőink nem panaszkodósak, de ha a hatszoros olimpiai bajnok Kozák Danuta azt nyilatkozza, hogy a dánok rendezése amatőr, ott gondok lehetnek. Kezdődött azzal, hogy versenyzőink hajnali egykor kerültek ágyba a dán fővárosba történt megérkezést követően, ugyanis kiderült, nem azt a szállót kapják, amit előre kialkudtak.
Az első napon vigasztalanul zuhogó eső másnapra a vb színhelyéül szolgáló Bagsvaerd-tó partját csúszóssá iszapossá, tette, a sárban csúszkált mindenki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csipes Tamara így is aranyakat akar nyerni
Fotó: MTI

„Olyanformán, hogy kényelmetlen csővázas ülőkéken próbálnak szunyókálni – mondta a Borsnak Demeter Irén, az olimpiai- világ- és Európa-bajnok Kopasz Bálint edzője, édesanyja. – A pálya mentén megdöbbenve látta az egyik féllábú para-versenyzőt, aki magához vette az étellel rakott tálcáját, majd a dagonyában ügyetlenül egyensúlyozva elindult társai felé, ugyanis a négykerekű rokkant kocsik elsüllyednek. A 700 résztvevő persze szívesen letusolna versenye után, ám hiába keresi a zuhanyozót, azt elfeledték telepíteni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?