OLDALVONAL

Jelentős lépésre szánta el magát Cristiano Ronaldo

Aggódhatnak kedvencük tervei miatt a Real Madrid és a portugál válogatott szurkolói? Ez a döntés nagy durranásnak ígérkezik.
  • Szerző: HBK

Nagy feladatok várnak még a pályán Cristiano Ronaldóra, de 33 évesen már javában készül a foci után életére is. Legfőbb vágya, hogy filmsztárként tündököljön hollywoodi sikermozikban, előtte pedig még producerként is kipróbálja magát.

A Real Madrid és napjaink egyetemes labdarúgásának egyik legnagyobb sztárja beszáll egy női focicsapatról szóló hollywoodi filmsorozat készítésébe. Az ötszörös aranylabdás portugál csillag lesz a producere a műsornak, amely a Facebookon lesz látható.

A szabadidőmben imádok filmet nézni. Óriási élmény lesz, hogy én lehetek egy sorozat vezető producere.

A cselekmény, a lányokkal történő jó és rossz dolgok nagyon hasonlítanak majd az én karrieremre, az én tapasztalataimra. Nem csak a labdarúgásról fog szólni. Sokkal inkább értékekről, elvekről, kihívásokról, barátságokról, kemény munkáról, szolidaritásról, feszültségről és harmóniáról. Ha csak röviden kellene megfogalmaznom: az életről...

– kommentálta a hírt nagy büszkeséggel az Európa-bajnok csatár.

Ronaldo korábban már elmondta, hogy miután lezárja sportpályafutását, filmsztárként akar hírnevet szerezni magának:

Amikor abbahagyom a focit, jó életem lesz, nem csak a pénz miatt. Sok dolgot ki akarok még próbálni, például a színészkedést is.

A művészéletbe már bele is kóstolhatott, hiszen 2015-ben mutatták be azt a dokumentumfilmet, amit az életéről készítettek. A főszerepet természetesen maga Ronaldo játszotta.

"Szórakoztató, de egyben furcsa is volt, hogy idegeneket engedtem a magánéletembe. Ezzel együtt jól éreztem magam, működött a kémia"

– mondta a sztárlabdarúgó a Ronaldo című film bemutatóján.

Korábban több focisztár is megpróbálkozott a színészkedéssel, miután befejezte a profi sportpályafutást. Köztük volt a háromszoros világbajnok Pelé, de Éric Cantona és David Beckham is kapott kisebb-nagyobb filmszerepet. Szép karriert futott be színészként Vinnie Jones is, akitől rettegtek az ellenfelek a pályán agresszív stílusa miatt. Jones többek között a Blöff című filmben is felbukkant, amit a világhírű Guy Ritchie rendezett.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?