OLDALVONAL

Így nyaralnak ők: Mayweather röpköd, Ronaldo ciki, Mourinho cuki

Jacht fedélzetétől a szörfdeszkán át a teniszpályáig: így töltik a nyarat a sport sztárjai. Csokorba gyûjtöttük a legnagyobb kedvencek fotóit, videóit.
  • Szerző: HG

Más-más módon, de a sportvilág legjobbjai többnyire aktív pihenéssel töltik azt a néhány hetet is, amely kijut nekik az egész évi hajtás után,  a következő szezon előtt. A ízelítőt ad abból, hogyan kapcsolódik ki egy futballklasszis a luxusjachton, egy sísztár a tengeren, vagy a bokszkirály a víz fölött „repkedve”.

Cristiano Ronaldo

A Real Madrid aranylabdását a francia Riviérán horgonyzó jachton kapták lencsevégre.

CR7 a fedélzeten olykor úgy pózolt, mintha harcművészeti bemutatót tartana, netán a Village People-sláger Y.M.C.A. dallamaira előadott táncot tanítaná a cimboráinak.

A hajó tulajdonosa egyébként Sir Philip Green, a Topshop dúsgazdag tulajdonosa, Cé pedig többek között a szép örökösnő, Chloe Green társaságában süttette a kockahasát. Még a futballcsillagnak is jó parti...

Floyd Mayweather

 

DAMN I love my life. I’m truly blessed. Follow @jirahmayweather

A video posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

A Manny Pacquiao legyőzése után végképp bokszkirállyá lett amerikai bunyósra nem jellemző, hogy két lábbal állna a földön. Persze, az vesse Money-ra az első követ, aki a világ legjobban kereső sportolójaként nem szórná a pénzét. Most a víz felett is lebegett: egy úgynevezett jet pack segítségével röpködött.

José Mourinho

Az angol bajnok és Ligakupa-győztes Chelsea thaiföldi-ausztrál PR-túrája második részéhez érkezett. Sydney-ben még a gyakran mogorva José Mourinho szívét is meglágyította a helyiek cukiságtámadása. Az ausztrálok egy koalával és egy kengurubébivel csaltak mosolyt a portugál mester arcára.

Julia Mancuso

Az amerikaiak olimpiai- és világbajnok alpesi sízője nyáron más halmazállapotban szereti a vizet.

A közösségi oldalaira feltöltött fotói alapján szinte le sem száll a szörfdeszkáról. Kivéve, ha egy brutális fejsebet szerez hullámlovaglás közben. Így volt ez a minap is, de olvasóinkat inkább megkíméljük a seb fotójától – maradjunk a szexi sportolónő egyik csábítóbb képénél!

Bastian Schweinsteiger

A Bayern München világbajnok labdarúgója rövidke vakációját is a sportpályák közelében tölti, de szurkolóként. Szerelméért, Ana Ivanovicsért szorít a francia nyílt teniszbajnokságon.

Mindketten jól csinálják: Schweini olykor úgy drukkol, akár a legszenvedélyesebb fociultra, a szerb klasszis pedig már a negyeddöntőnél jár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?