OLDALVONAL

Így köszönte meg Guardiola az „embertelen” karácsonyt

A csapat menedzsere szerint túl sűrű a klub karácsonyi programja, az ünnepi menüt is csak edzések között fogyaszthatják majd el.
  • Szerző: Ripost

Gúnyosan megköszönte a sűrű karácsonyi programot az angol fociszövetségnek a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola. 48 órán belül két bajnokit játszanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Panaszkodik a minden eddiginél sűrűbb karácsonyi Premier League-programra a Manchester City. Bár már megszokhattuk, hogy az angolok végigfocizzák az ünnepeket, idén több csapat is 48 órán belül két meccset játszik a héten.

„Írtam levelet a szövetségnek, amelyben megköszöntem a programot, és leírtam, mi majd a két meccs között fogyasztjuk el az ünnepi menüt” – szúrt oda a szervezőknek a City menedzsere, Pep Guardiola, akinek csapata pénteken a Wolves otthonába látogat, majd vasárnap a Sheffieldet fogadja.

A két bajnoki kezdési időpontja között csupán 46 óra és 15 perc telik el.

„Edzünk 23-án és 24-én. A 25. szünnap, majd 26-án már edzés, pénteken pedig meccs” – árulta el a csapat programját a katalán szakember. Játékosa, Kevin De Bruyne úgy fogalmazott: embertelen ilyen sűrűn futballozni.

A Citynél egyébként csak négy csapatnak sűrűbb a programja, a legrosszabbul a Wolverhampton járt, amely 44 óra és 45 perc eltéréssel játszik két bajnokit – írja a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?