OLDALVONAL

Így csípd föl az egyik legszexibb sportolónőt! Pasira vágyik

Nem tud ismerkedni, randizni. A hírneve, a sikerei elrettentik a férfiakat. Pedig kezdésnek csak egy szót kellene mondani neki...
  • Szerző: vav

Túl félénkek a férfiak - sportvilág egyik legszebb, legdögösebb sztárja, Lindsey Vonn legalábbis így érzi.

Az olimpiai és világbajnok amerikai síkirálynő azóta szingli, hogy szakított a csalfa golfcsillaggal, Tiger Woodsszal. Azóta összeboronálták többek között Lewis Hamiltonnal is, de akár volt köztük valami, akár nem, a lényeg: a 31 éves szőke bombázó most egyedül van, pedig egyre inkább vágyik a családalapításra, és első lépésben egy igazi férfira az oldalán.

Miközben világszerte milliók csodálják – nem csak sportolóként, de gyönyörű, sikeres nőként is –, szinte senki sem veszi a bátorságot, hogy ismerkedjen vele.

A randizás kemény dió. A normális fickók túlságosan megijednek tőlem, a magabiztosak meg túl magabiztosak lesznek

- utalt Lindsey Vonn arra, hogy senki sem úgy közelít hozzá, mintha egy átlagos nő lenne. Pedig még használati utasítást is ad magához:

„Bízzatok magatokban, és ne legyetek szégyellősek ahhoz, hogy mondjatok nekem egy hellót. Senki sem teszi ezt meg. Senki nem elegyedik velem beszélgetésbe”

- mondta Vonn, aki félig-meddig viccelődve még hozzátette: a bátor udvarlónak ki kell jönnie az apjával is, és szeretnie kell a kutyákat, máskülönben nincs nála esélye.

A gyerekvállalásra van még néhány éve, egyelőre a karrierjére koncentrál, de később családot akar. Volt már házas, 2013-ban vált el Thomas Vonntól – a Lindsey Kildow-ként született sísztár azóta is volt férje nevét viseli.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?