OLDALVONAL

Hosszú Katinka százezret spórol a levegőben

Ami nem csoda, hiszen a riói olimpia óta annyit repült, hogy már egyszer megkerülte az egész Földet. Az Iron Lady rengeteg pénzt keresett az úszó világkupába-sorozatban.
  • Szerző: acf

Hosszú Katinka a riói olimpia óta már több mint 42 ezer kilométert repült – írja a Blikk. Az ötkarikás játékok óta mindössze 57 nap alatt telt el, de az Iron Lady már így is megkerülte a Földet, ami azt jelenti, hogy lenyomta Jules Verne hősét, Willy Fogot is.

Ha valaki olyan sokat utazik, mint a háromszoros olimpiai bajnok, akkor az óriási kedvezményt kaphat a légitársaságoknál. Aki évente 2-2,5 millió forint felett költ repjegyre, akkor 10-15 százalékos engedményhez juthat.

Mivel Katinkáék rengeteget utaznak, nem kérdés, hogy kapnak kedvezményt, hiszen egy jegy az Egyesült Államokban a magasabb osztályokon 400 és 700 ezer forint között van egy jegy. Ahogy korábban a %% is beszámolt róla, a világkupa-sorozat idén kilenc helyszínen zajlik, három európai helyszín mellett hat ázsiai város is rendező.

 

 

Singapore walks #lookitsaboat @tusup11

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

 

Katinka és Tusup minden bizonnyal százezreket spórol a repjegyeken éves szinten a kedvezmények miatt. A pár már Szingapúrban van, ahol az Iron Lady október 21-én már medencébe is száll.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?