OLDALVONAL

Hihetetlen változás, rá se lehet ismerni olimpiai érmesünkre

Reklámfilmben szerepelt egykori birkózónk, több jelenetet is ő álmodott meg. A filmben feltûnik ifj. Losonczi Ottó és Német Zsanett U23-as Európa-bajnok is.
  • Szerző: HBK

Egy római császár bőrébe bújt Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózónk egy filmforgatás erejéig.  A film a március 25-26-án Szombathelyen megrendezésre kerülő Birkózó Magyar Nagydíj, a Polyák Imre Emlékverseny, és a március 28-tól április 2-ig, szintén Szombathelyen tartandó U23-as Európa-bajnokság népszerűsítéséhez készült.

A filmben a császár nagyon elcsodálkozik, amikor egy képzett római katonát simán elintéz egy birkózó, akit Majoros Ármin Mózes kétszeres rendőr Európa-bajnok alakít. A filmben feltűnik még ifj. Losonczi Ottó és Német Zsanett U23-as Európa-bajnok is.

A filmet a szombathelyi Történelmi Témaparkban római kori díszletek között forgatták, és a filmben a Savaria Legio Hagyományőrző Egyesület tagjai is szerepeltek. A forgatás 8 fokos hidegben zajlott, ami egy kicsit megnehezítette, de viccessé is tette a forgatást. 

„Azt gondoltam császárnak lenni jó, de ha a császárok ilyen hidegben ennyire lengén öltöznek, akkor nem akarok császár lenni. Egyébként sem bírom a hideget, én a nyári olimpiai játékokat szeretem, nem pedig a télit” – mondta nevetve Bárdosi Sándor, aki a filmben látható bunyós és birkózó jelenetek ötletgazdája volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?