OLDALVONAL

Hihetetlen blama, a magyar focin röhög a világ

Egy félidő után ég a Storck-csapat Andorrában. A népes magyar tábor már ítéletet mondott a "produkcióról"...
  • Szerző: vav

Érik a bombameglepetés Andorrában. A sérülésektől és Bernd Storck szövetségi kapitány válogatási elveitől sújtott magyar labdarúgó-válogatott vesztésre áll a miniállam elleni vb-selejtező félidejében!

Pedig az andorrai csapat olyankor is ritkán szerez pontot, sőt egyáltalán lő gólt, ha késik az ellenfél repülőgépe. A februári, San Marino elleni győztes barátságos meccsük előtt majd' 13 éve győztek legutóbb. Gólt a jelen selejtezősorozatban csak egyet lőttek - eddig. A tartalékos magyar csapat ellen a 21. percben Marc Rebés fejelt Gulácsi Péter kapujába.

Igaz, a műfüves pályán, a kellemetlen játékstílusú házigazdák a selejtezőcsoportunkban megnehezítették Svájc ("csak" 1-2) és Lettország (0-1) dolgát is, azért a portugálok például 6 gólt hintettek nekik ugyanitt.

Eddig a magyarok is háromból három győzelemmel, 11-0-s gólkülönbséggel álltak Andorra ellen. De csak eddig! Leírni is szörnyű, de a második félidőben nagyon kell szurkolnunk kell, hogy ne rontsunk tovább a mérlegen.

Eddig egyetlen kivédett Eppel-ziccert sikerült összehoznia a Storck-csapatnak. Zeng is a magyar táborból:

"K...va gyenge!"

 

Andorra-Magyarország 1-0 (félidő)

Magyarország: Gulácsi - Bese, Vinicus, Lang, Tóth B. - Nagy Á., Kleinheisler - Dzsudzsák, Stieber (Nagy D., 20.), Gyurcsó - Eppel

Gól: Rebés (26.)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?