OLDALVONAL

Hermetikusan elzárták Ronaldót, három testőr őrizte Budapesten

Egyetlen éjszakát töltött az Intercontinental szállodában a portugál fociválogatott. Erre az estére egy teljes emeletet, méghozzá a hatodikat foglalták le a csapatnak.
  • Szerző: Ripost

Óriási érdeklődés kísérte a portugál nemzeti futballválogatott minden rezdülését Budapesten. A fociistenek a belvárosban lévő Intercontinental szállodában töltötték az éjszakát, méghozzá komoly biztonsági intézkedések mellett. A csapat nem is használta a főbejáratot, hanem a szálloda hátsó frontjához, azaz az Apáczai Csere János utca felé eső bejárathoz érkeztek.

A játékosokat így is kordonnal védték, amikor megérkeztek a helyszínre, illetve, amikor elhagyták a szállodát a vasárnap esti meccs előtt.

A csapat tagjait a hatodik emeleten helyezték el, s itt tartózkodásuk alatt ezt a szintet lezárták a nagyközönség elől, még a szállodában lakók sem sétálhattak végig a folyosón.

A %% információi szerint a portugál csapattagok kettesével kaptak szobát, ám Ronaldo esetében - legalábbis hírforrásunk szerint - ez nem igaz. A portugál csatár csapattársaihoz képest megkülönböztetett elbánásban részesült, például nem utazott a többiekkel együtt a liftben, ugyanis a lifteket bármelyik emeleten megállíthatták a szállóvendégek, és ez több esetben bizony meg is történt. Ronaldóra a szállodában mindvégig három személyi testőr vigyázott, és fontos biztonsági okok miatt mindig külön lifttel utaztatták.

A csapat nem étkezett a szálloda nyilvános éttermeiben, a játékosok még a reggelinél sem vonultak le az éttermébe. A focistáknak külön helyen terítettek és úgy tudjuk, hogy a teljes nap során folyamatosan biztosítottak számukra luxus minőségű ételeket és partifalatokat.

Az esti meccs után pedig azonnal a repülőtérre mennek, nem töltenek el még egy éjszakát hazánkban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?