OLDALVONAL

Helikopterrel lógott el Gulácsi az Eb-edzőtáborból

Nagy döntésre jutott a kapus. Sietve elhagyta a magyar válogatott ausztriai főhadiszállását.
  • Szerző: vav

A magyar válogatott kapusával, Gulácsi Péterrel ezekben a hetekben örvendetes dolgok sora történik. Az RB Leipzig légiósa alapemberként ünnepelhette csapata feljutását a német bajnokság élvonalába, készülhet a 44 év után első magyar Eb-részvételre – és közben a magánéletében is óriási lépést tett.

A 25 éves kapus 48 óra „kimenőt” kapott Bernd Storck szövetségi kapitánytól. A pénteki edzés után helikopterre pattant, hogy a hatórás autóút helyett két óra alatt megtegye az ausztriai edzőtábor és a Balaton közötti utat.

Szombaton ugyanis egy monoszlói borkúriában feleségül vette szerelmét, Diánát. Vasárnap aztán már újra Leogangban végezte a tréninggyakorlatokat Király Gáborékkal.

„A két edzés közötti idő egyszerűen csodaszép volt. Bernd Storck szövetségi kapitány nagyon megértő volt velem.

Azért mentem helikopterrel Ausztriából Magyarországra, hogy minél kevesebb időt veszítsek

- idézte Gulácsit a Bild.

A kapus párja, Diána mindent remekül megszervezett az esküvővel kapcsolatban. Ott volt többek között a lipcsei csapattárs, Kalmár Zsolt, és a pályaedző, Lőw Zsolt - sőt, "Cica" mellett Gulácsiék imádott kutyái, Emma és Gigi is.

A mézeshetek még odébb vannak, Gulácsi reményei szerint a magyar Eb-szereplés után. Ez azt jelentené, hogy Storck a keddi, utolsó rostán beválogatja őt a 23 fős utazó keretbe:

„Ezzel a feljutás és a csodás esküvő után a harmadik nyári nagy kívánságom is teljesülne.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?