OLDALVONAL

Használt tangáit árverezné el a két szexi kebelbarátnő

A Bundesliga-focisták feleségei rendhagyó ötlettel álltak elő. Gusztustalan, de jótékony akcióra készülnek a szívdöglesztő bombázók.
  • Szerző: vav

Furcsa témát boncolgatott internetes rádióműsorában Mirjana Zuber és Ina Aogo. A német labdarúgó Bundesligában kiesett Stuttgart játékosainak (Peter Zuber és Dennis Aogo) feleségei legfrissebb beszélgetésük során többek között arra jutottak, hogy jótékony célra szívesen elárvereznék a használt tangáikat.

 

 

"Ismered a tangagyűjtőt? Tényleg van ilyen. Saját profilja van az Instagramon. Írt nekem és a tangáim iránt érdeklődött. Gondolj bele, vannak, akik megvennék a tangáimat. De én legfeljebb jótékony céllal adnám el őket. Kérlek, írjátok meg nekünk, hol lenne a legnagyobb szükség a pénzre"

- mondta Inának és a hallgatóknak Mirjana Zuber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirjana Mira Zuber (@mirjanazuber) által megosztott bejegyzés,

 

"Jó ötlet, de mennyit kérhetünk egy tangáért? Ismert emberek vagyunk, szóval többet kérhetünk. Vajon csak a használt kelendő?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 (@inaaogo) által megosztott bejegyzés,

 

Ezt azért gusztustalannak tartom. Zoknit is furcsa lenne másnak adni, na de tangát? Mégiscsak volt már a fenékvágatomban. De legalább tennénk valami hasznosat az itteni locsogásunkkal

- válaszolta Ina Aogo.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?