OLDALVONAL

Hajmeresztő vádak, ilyen elvetemültek a fociklub vezetői?

Most akkor Raiola a ludas a szupertehetség árulásában, vagy a Milan elöljárói?
  • Szerző: vav

Dollárummának csúfolták egy zászlón, és játékpénzzel dobálták meg Gianluigi Donnarummát az AC Milan csalódott szurkolói a lengyelországi U21-es Eb-n.

A nevelőklubjával szakítani készülő, 18 éves szupertehetség ügynöke, Mino Raiola erre ellentámadásba lendült.

Ellenséges és brutális hangulatot keltett ellene a klubja, halálos fenyegetések érik őt és a családját is

- panaszolta a világ tán legbefolyásosabb menedzsere a Sky Italiának.

Raiola szerint az AC Milan vezetői nemhogy nem védik meg, még szítják is a tüzet ügyfele ellen. Nem csak a nyilatkozataikkal, de például az ellene szóló molinók megtűrésével is a klubházon vagy éppen a lelátókon.

A Gianluigi Buffon utódjaként kezelt Donnarumma bejelentette: nem hosszabbítja meg a jövő nyáron lejáró szerződését a Milannál. Pedig tisztán évi 1,5 milliárd forintnyi fizetést kínáltak neki. Így, az érettségi előtt nem rossz "zsebpénz"...

Raiola terel

Lehet, hogy a klubváltásban érdekelt Raiola mesterkedése van emögött, hiszen a tinikapusért többek között a Real Madrid, a Paris Saint-Germain, a Manchester United és a Juventus is verseng. A jutalék pedig nem két fillér lenne. A menedzser szerint azonban ügyfele a milánói klubvezetők tisztességtelen viselkedése miatt állt a sarkára.

"Még csak nem is beszéltünk a pénzről vagy a sajtóban emlegetett szerződés-záradékokról. Kész volt aláírni egy új megállapodást. A körülmények azonban arra kényszerítettek minket, hogy véget vessünk a tárgyalásoknak"

- mondta Raiola, de a Milan-vezetés részéről Marco Fassone cáfolt:

"Nem volt részünkről semmiféle fenyegetés, de az álláspontunk világos: Donnarumma nem eladó, tehát jövőre is a Milan játékosa lesz."

Raiola attól tart, hogy a bosszúnak is beillő lépéssel a klub egy évig jegelni fogja a világklasszis-jelölt kapust.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?