OLDALVONAL

Gyászol Cristiano Ronaldo, meghalt a barátnője

Váratlan gyászhírt közölt a világsztár. Fertőzés okozta Soraia halálát, aki C. Ronaldo egyik legjobb barátjának a felesége volt.
  • Szerző: Ripost

Szomorú hírt közölt Cristiano Ronaldo. Váratlanul elhunyt egyik legközelebbi barátnője, Soraia. A 36 éves portugál nő a világsztár gyerekkori barátja, a Setubalban focizó José Semedo felesége volt, akikkel Ronaldóék rendszeresen összejártak, együtt nyaraltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Vannak pillanatok, amikor minden háttérbe szorul, a futball is. A múlt héten váratlanul elment egy fantasztikus ember, a mi kedves Soraiánk, egy csodálatos anya, az élet adta egyik legjobb barátom felesége. Semmi sem enyhítheti a testvéremként szeretett José Semedo és az egész család fájdalmát, de együtt vagyunk ma is, mint mindig, hogy szembenézzünk ezzel a nagyon nehéz időszakkal. Nyugodj békében, barátnőm! Sosem fogunk elfelejteni”

- üzente közösségi oldalain a Manchester United klasszisa.

Ronaldo és Semedo még a lisszaboni Sporting ificsapatában kötöttek barátságot. Soraiát a múlt héten szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta – de egy fertőzés következtében meghalt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?