OLDALVONAL

Gyász: meghalt koronavírusban Árpa Attila barátja

Mérhetetlen fájdalom, amelyre senki sem számított: egy fiatal, erős sportolót, Hajós Pétert is legyűrte a koronavírus.
  • Szerző: Ripost

A férfi már régebb óta birkózott a vírussal, de Petya - ahogy szerettei hívták – viszonylag hosszasan jól viselte a betegséget, csak hőemelkedés és köhögés volt a tünete, otthonról még dolgozni is tudott. Bízott benne, hogy ennyivel át is vészeli, hiszen fiatal még és erős, nem lesz semmi baj. Ám november elején olyan fulladásos roham jött rá, hogy a mentők vitték be a kórházba. Ott bebizonyosodott: a Covid megtámadta a tüdejét, előbb tüdőgyulladást, majd tüdőembóliát kapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családja nagyon megijedt, amikor a férfi kórházba került, de bízott abban, hogy a magyar bajnok amerikai-focista ebből is feláll majd. Sajnos tévedtek: november 9-én Petya keringése összeomlott, az orvosok nem tudtak rajta segíteni.

A hazai amerikai-futball legismertebb képviselője, Árpa Attila is megrendülve értesült a halálhírről.

Fotó: TV2

„Egy kiváló sportembert veszítettünk el, őszinte részvétemet fejezem ki a családjának. Nagyon fontosnak tartom, hogy a járvány miatt most a védekezésre helyezzük a legfőbb hangsúlyt, ezért szövetségünk vezetősége úgy döntött, hogy felfüggeszti a bajnokságot, sőt, bizonytalan ideig edzések sem lesznek„ – mondta Árpa a Blikknek.

A férfit a sporttársai is mélyen gyászolják, mint mondják: már sosem lesz olyan semmi sem nélküle.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?