OLDALVONAL

Gyárfás Tamás ezt elrontotta, mi lesz így a vébével?

Újabb baki a Magyar Úszószövetségben. Szállodai gondok merülhetnek fel a világbajnoksággal kapcsolatban.
  • Szerző: szz

Kínos baki a Magyar Úszószövetségben, vidéki szállodákba kell utaztatni a világhírű vendégeket?
A szervezet jövő nyáron július 14. és 30. között rendezi a vizes világbajnokságot, melyre a medencés sportágak prominens sportolói, vezetői érkeznek.

Kérdés, hogy hol fognak lakni...

Nekik ugyanis luxus járna, az előkelő budapesti hotelek szobáit ugyanakkor már lefoglalták a Forma-1-esek. A száguldó cirkusz hazai futamát jövőre ugyanis július 21. és 23. között rendezik. A Blikk kiderítette, míg a Gyárfás Tamás vezette úszószövetség várt a szállodai foglalások véglegesítésével, addig az F1-esek kibérelték az összes luxuslakosztályt.

"Szerencsétlen helyzet, hogy két olyan esemény, amely önmagában képes telt házat csinálni Budapesten, s megtölteni a főváros szállodáiban rendelkezésre álló 19 ezer szobát, egy időbe esik. Nincs pontos információ, hogy mennyi vendég érkezésére lehet számítani, de biztosan vidéki hoteleket is igénybe kell venni"

- mondta a lapnak Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének főtitkára.

A lap szerint a Forma–1-es hétvégék alatt általában a Kempinski és a Four Seasons a két legkedveltebb szálloda. Az úszószövetség a Danubius Hotelsszel áll szorosabb együttműködésben, ez a lánc lehet az egyik biztos pont, ám ez aligha tudja kiszolgálni egy világbajnokság igényeit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?