OLDALVONAL

Guminők miatt büntethetik meg a focicsapatot

Pénzbírság vagy akár pontlevonás is várhat az FC Szöul labdarúgócsapatára, miután a liga fegyelmi bizottsága vizsgálatot indított a klub ellen. A csapattagok felfújható guminőket helyeztek el a lelátókon a zárt kapus mérkőzésen.
címkék:
  • Szerző: ST

Az FC Szöulnál a szexbabák egy részét az együttes mezébe bújtatták, másik részük pedig buzdító üzeneteket tartalmazó táblákat „tartott” a Kvangdzsu elleni bajnokin, hogy ellensúlyozzák az üres széksorok hangulatát. Noha nézők nem lehettek jelen, a televízió közvetítette a találkozót, a szurkolók pedig az eset kapcsán elárasztották bejegyzéseikkel a közösségi médiát – írja az MTI.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Guminőket öltöztettek be Dél-Koreában
Fotó: Twitter

Helyi sajtóinformációk szerint az FC Szöul legalább öt pontot elveszíthet az incidens miatt, vagy négyezer dollárnak (1,3 millió forint) megfelelő bírságot kaphat. A klub hétfőn közleményben cáfolta, hogy felnőtteknek szóló termékeket helyezett volna ki, de elnézést kért a történtekért.

A K Liga eredetileg február végén rajtolt volna, de a koronavírus-járvány miatt csak május 8-án indult el, viszont a mérkőzések zárt kapusak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?