OLDALVONAL

Gólyahír, kisbabát vár a magyar úszósztár

Örömhírről számolhat be Szepesi Niki. Az Európa-bajnoki bronzérmes úszónő rövidesen világra hozza kisfiát, de terhessége alatt sem hagyja abba a sportolást.
  • Szerző: sk

Szepesi Nikolett a hétvégén rajthoz állt az országos szenior úszóbajnokságon, ahol lapunk munkatársai észrevették, hogy áldott állapotban van. Ezt persze nem volt nehéz „kiszúrni”, hiszen a korábbi olimpikonnak szépen gömbölyödik a pocakja.

A Tüske uszodában rendezett versengésen Szepesi volt a sztár, és nem csupán a korábbi úszóklasszisnak, de a kismamának is szólt az érdeklődés.
Niki a felkészülés és bemelegítés után szállt vízbe kedvenc számában, 200 méter háton, és nem okozott csalódást. Főként úgy, hogy leendő anyukaként, kismamaként vállalta a megmérettetést.


A verseny végén telefonon megerősítette, hogy hamarosan valóban babája születik, sőt a pici neme is kiderült: kisfiút vár.

„Rendszeresen, hetente kétszer járok úszni, s ameddig csak az állapotom engedi, tovább folytatom, bár napokon belül a nyolcadik hónapba lépek” – árulta el szűkszavúan Niki, aki azt is mondta, korántsem biztos, hogy születendő gyermeke is követi a példáját, és az úszást választja, de számára nem is ez a fontos.


A Kőbánya SC egykori sportolója 2010-ben hagyta abba az aktív úszást, és 2013-ban kiadott, Én a szexmániás című botrányt kavaró könyve után csendesebb vizekre evezett. Az utóbbi években úszásoktatóként dolgozott, amivel az anyaság miatt egy időre biztosan felhagy majd.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?