OLDALVONAL

Furcsa, állatos videóval sértegetik Dárdai csapatát

Ha már új játékosokra nem futja, szuperhősköpenyt ajánlanak a Hertha magyar edzőjének.
  • Szerző: VaV

A német labdarúgószezon rajtja előtt nem sok jót jósol a Herthának a 11.freunde című szakportál. Az éppen hogy bennmaradt csapat eddig alig erősödött. Jobb híján a keret állandóságát, és Dárdai Pál  optimizmusát jelölik meg a berliniek erősségeként.

A fiatal magyar edzőről azt írják, most aztán magára kell kapnia a szuperhősköpönyegét, ha első teljes idényében sikert akar elérni a klubnál.

Nem túl hízelgő hasonlat

A legnagyobb gond – ahogy azt már Dárdai is pedzegette – a gólképtelenség. Hiába fut, küzd a csapata, pont az hibádzik, amiben az edző nem tud segíteni a pálya széléről. A cikk egy fura felvétellel érzékelteti a Hertha játékát, a világ legunalmasabb macskás videójával:

A támadások kreativitásán, a gólerősségen leginkább Salomon Kalounak kéne javítania. A Chelsea-vel BL-győztes elefántcsontparti csatár azonban régóta gyenge formában játszik. Tavaly csak hat gólig jutott, ráadásul Dárdainak fegyelmezési gondjai is vannak vele.

Mindent megpróbált már: volt, hogy keményen kritizálta, máskor a védelmébe vette a légióst. Ha lenne pénz erősítésre, valószínűleg már rég megszabadult volna tőle, így viszont utolsó mentsvárként egyéni edzéseket vezényel neki.

Az edzések után a kapura lövéseket gyakorolja. Remélem, véget ér a balszerencse-sorozata, és végre visszatér a mázlija

- idézte Dárdait a Bild.

Mindent bele fogok adni, hogy a szurkolók végre az igazi Salomon Kalout lássák

- jelezte Kalou, hogy a szavak szintjén legalábbis elszánt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?