OLDALVONAL

Legjobbja nélkül játszik ma a Fradi a BL-ben

A ferencvárosi pólócsapat helyzetét sérülések és betegségek nehezítik. Így áll helyt mától a Fradi a BL-ben.
  • Szerző: SK

Tartalékos kerettel harcol a héten a Ferencváros vízilabda-csapata a Bajnokok Ligájában. A Fradi a BL-ben a címvédő, s a csapat rendezi a sorozat egyik csoportkörét, így a decemberi forduló után most kerül sor a második meccsdömpingre. A csapat négy találkozót játszik, sorrendben a Barcelona, a Tbiliszi, a Split és a Brescia ellen. Az időzítés ugyanakkor nem túl szerencsés, mivel a rossz forma mellett sérültek és betegek hiányoznak majd a csapatból. A zöld-fehérek legjobbja, Varga Dénes betegség még miatt biztosan nem szerepel. Nélküle a gyengébb a gárda, amely legutóbb a BVSC otthonában szenvedett vereséget a bajnokságban.

Varga Dénes nem játszhat, Foto Nemzeti Sport – Tumbász Hédi

A meccs után a klubvezetők is elismerték, az a játék és eredmény méltatlan volt. Ettől mindenképpen jobb lesz a Fradi a BL-ben.

Annyi sérültünk és betegünk van, hogy minimális lehet csak a felkészülésünk. A koronavírusból felépülő játékosok formán kívül vannak, ráadásul másfél hónapja nem edzett együtt a csapat. A minimális elvárásom, hogy a Tbiliszit és a Splitet legyőzzük” – mondta a kör előtt Varga Zsolt, a Ferencváros vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?