OLDALVONAL

Fordulat: ez lett Ecclestone elrabolt anyósának sorsa!

Bernie Ecclestone anyósát kilenc napig tartották fogva, a legfrissebb információk szerint véget ért a rémálom...
  • Szerző: WM

Kilenc napnyi raboskodás után sikerült a rendőrségnek kiszabadítania Bernie Ecclestone anyósát. A brazil rendőrség hivatalosan is bejelentette, hogy a 67 éves Aparecida Schunckot egy nagyszabású akció keretében vasárnap este Sao Pauloban sikerült kiszabadítani. Hozzátették, hogy egy kis házban találtak rá, teljes egészségben.

Ha lehet hinni a sajtóinformációknak, akkor a helyszínen két embert őrizetbe vettek, akiket az egész terv kiötlésével és végrehajtásával vádolnak. Az angol Mirror azt is tudja, hogy a 85 éves vej, Bernie Ecclestone olcsón megúszta, ugyanis nem kellett kifizetnie a 10 milliárd forintos váltságdíjat. 

Nagyon gyorsan történt minden

Időközben az is kiderült, hogy nem is a nyílt utcán rabolták el az asszonyt. Egy szomszéd azt nyilatkozta a helyi lapnak, hogy több férfi állt meg Aparecida Schunck kapuja előtt, és csengettek egy nagy csomaggal a kezükben. A házvezető nyitott ajtót, aki be is engedte őket, mondván csomagot hoztak. A házvezető szólt az asszonynak, hogy át kell vennie a küldeményt. Ezután a férfiak betuszkolták a ház tulajdonosát egy autóba, majd elhajtottak vele. 

Állítólag villámgyorsan zajlott az akció, az egészhez nem kellett 10 perc sem. Az autót egyébként 40 kilométerrel odébb megtalálták, akkor már üresen. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?