OLDALVONAL

Fájni fog a bajnoki szünet a magyar fociedzőnek

Három hétig állni fog az NB I, megmondjuk, hogy kinek van a legnagyobb esélye arra, hogy októberben már munka nélkül maradjon.
  • Szerző: acf

A hétvégén rendezik a magyar labdarúgó-bajnokság 11. fordulóját, ami azt jelenti, hogy véget ér az első kör, mindenki játszott már mindenkivel. Ezt követően három hét szünet következik, legközelebb október 15-én lehet élvonalbeli összecsapásokat látni.

A szünet alatt nagy valószínűséggel megköszönik valakinek a munkát, erre jelenleg a legnagyobb esélye Horváth Ferencnek, a Diósgyőr edzőjének van esélye. A miskolci klub nagyon jól kezdte a szezont, két győzelemmel nyitottak, de azóta nyeretlenek, nyolc meccsen hat vereség és két döntetlen a DVTK mérlege.

Pedig Horváth a nyáron nagy szavakkal mutatkozott be Miskolcon.

"Itt csontzene lesz. Innen senki nem fog úgy hazamenni, hogy jól érezte itt magát."

Aki innen pontot akar elvinni, annak az fájni fog. Innen senki nem fog úgy hazamenni, hogy jól érezte itt magát.

Horváthnak egy valamiben igaza lett, a szurkolók valóban nem érzik jól magukat a stadionban. A gárda az utolsó helyen áll, öt hazai ellenfelükből négy is vitt el pontot a miskolci stadionból. Hétvégén a keleti rangadón az ősi rivális Debrecen ellen nem sikerül nyerni, akkor garantált az utolsó hely a szünet előtt.

A válság óriási a DVTK háza táján, ezt a klub vezetése is belátta, a játékosokat öt millió forintra büntették az elfogadhatatlan teljesítmény miatt. Benczés Miklós sportigazgató szerint a keret alkalmas rá, hogy Horváth Ferenc vezetésével a középmezőnyben végezzen.

A %% tippje szerint Horváthtól ennek ellenére megválnak a bajnoki szünetben.

És ezeket olvastad már?