OLDALVONAL

Ezt látni kell: megríkatta szurkolóját a magyar sztárcsatár

A szombati magyar bajnoki "döntő" előtt üzent korábbi csapatának a Chicago ásza. A szurkolókat meghatották a szavai.
  • Szerző: HBK

Hétvégén kiderül, hogy melyik együttes lesz a labdarúgó NB I idei bajnoka, a Budapest Honvéd a Videoton ellen egy ki-ki meccsen dönti el az aranyérem sorsát. A székesfehérvári csapat korábbi támadója, Nikolics Nemanja Chicagóból üzent a csapatnak és a szurkolóknak.

A magyar válogatott csatára azt írta a Facebookon, most igazán jó lenne ott lenni a csapattal, mert egy futballistát feldob a nagy tét, akkor tudja igazán kihozni magából a maximumot.

„Erre vártatok, ezért melóztatok egész évben, hogy telt ház előtt, az ország szeme láttára bizonyítsátok be: a Videoton a legjobb magyar csapat idén! Messze vagyok, más időzónában, de mindvégig Veletek leszek és szívből szurkolok majd szombaton. Nyerjetek, tegyétek boldoggá és büszkévé a csodás Vidi-drukkereket és Fehérvár városát! Sok sikert, Barátaim! Vi-de-o-toon, veled az úton!” – tette hozzá a Chicago Fire kiválósága.   

A poszt alatt a legtöbb lájk ahhoz a hozzászóláshoz érkezett, ahol az egyik szurkoló azt írta, Nikolics üzenetének olvasása közben könny szökött a szemébe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?