OLDALVONAL

Ezért utazott Ronaldo macskája magánrepülőn Spanyolországba

Cristiano Ronaldo macskája hónapok óta lábadozik, miután elütötte egy autó. Az ellátáson nem múlik a szőrtelen Pepe gyógyulása.
  • Szerző: Ripost

Csaknem halálra gázolta egy autó Cristiano Ronaldóék imádott macskáját a közelmúltban – derült ki a Juventus-sztár párja, Georgina Rodriguez interjújából, amely a spanyol InStyle márciusi számában jelent meg. A modell és a négy gyerek kedvencének számító Pepével akkor történt a baj, amikor elszökött a torinói luxusvillából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem csak a pár repül a privátgéppel

Nem csak a pár repül a privátgéppel, a macskájukat is így utaztatták
Fotó: Instagram

A több mint egymillió forintot érő kanadai kopasz szfinx macska súlyos sérüléseket szenvedett. Ronaldo szerelmének majd' megszakadt érte a szíve. Az állatorvos azonban megmentette a cicát, végül Pepét magánrepülőn vitték Madridba tovább gyógyulni.

„Borzalmasan ránk ijesztett. Megszökött otthonról és elgázolták. Közel volt a halálhoz, de másfél hónapos intenzív állatorvosi kezelés után úgy döntöttünk, hogy Ivana nővérem gondoskodjon róla. Pepe most Spanyolországban lábadozik”

– nyilatkozta a történtekről immár megnyugodva Georgina Rodriguez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés

Az aranylabdás futballista párja elárulta: nehéz időszak volt ez a család számára, hiszen a legkisebb gyerekek nem értették, hová tűnt a cica, folyton keresték és vele akartak játszani.

Ronaldo korábbi madridi és portugál válogatottbeli játékostársa, a félelmetes és kopasz védő, Pepe után nevezte el a rusnya macskát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Amikor 2018 novemberében hazavitték, azzal viccelődött, hogy a kis állat rémisztőbb, mint hajdani manchesteri kollégája, Roy Keane.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?