OLDALVONAL

Ezért terjeng penetráns szag a Manchester United stadionjában!

Alighogy megszabadultak az arénát elárasztó egerektől, újabb gonosztevőkkel kell felvenni a harcot az Álmok Színházában.
  • Szerző: HG

Az év elején az egerekkel gyűlt meg a Manchester United baja, most viszont még alantasabb lényekkel kell megküzdenie az angol sztárklubnak.

 

Az Old Trafford stadiontúráján résztvevők szerint a legendás pálya csak úgy bűzlik a vámpírok gyűlölt ellenségétől. A Mirror számolt be arról, hogy kellemetlen szag terjeng az Álmok Színházának is nevezett MU-arénában.

A gyepmestereknek meg kell szabadulniuk a talaj mélyebb, laza homokos rétegeiben tobzódó férgektől. Ezek ugyanis tönkreteszik a növényzet gyökereit. A paraziták inváziójának ellenszereként, nagyapáink módszerét alkalmazva, fokhagymából készült permetezőszerrel kezelték a pályát.

Az Old Trafford látogatói a játékoskeret jelenlegi tagjait nem irigylik a bűz miatt:

Igazán erős fokhagymaszag volt, összetéveszthetetlen. Nem lennénk a játékosok helyében, akik a szezon rajtján ilyen bűzben lépnek pályára.

- írta ki FB-kommentjében egy látogató.

Szerencsére attól nem kell tartaniuk Wayne Rooneyéknak, hogy az angol bajnokság rajtjakor is bűzlik majd a pálya, hiszen a fokhagymás permetezésre éppen a leendő új gyepszőnyeg védelmében volt szükség. A bajnokság kezdetére csaknem 90 millió forintnyi fonthegyet költenek a fűcserére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?