OLDALVONAL

Ezért sikoltozott a kocsiban Görög Zita

A hétvégén rendezik a Hungaroringen a DTM magyar futamait. Görög Zita a legcsajosabb csapatnak szurkol, a rózsaszínû festésû BWT Mercedeseknek.
  • Szerző: KBL

Görög Zita elkötelezett környezetvédő, így ha teheti, minden olyan kezdeményezést támogat, amelynek köszönhetően élhetőbbé válhat a világunk. A benzingőzt okádó autósport nem pont ilyen, ám van egy olyan csapat a német túraautó-bajnokságban (DTM), amely egyedi módon próbálja felhívni a figyelmet a tisztább környezetre - hozzájuk csatlakozott a modell-műsorvezető is.

A BWT Mercedes DTM csapat autói kirínak a hétvégére Budapestre érkező mezőnyből a nem éppen férfias, rózsaszínű festésükkel, melynek a lényege a figyelemfelkeltés, s ha jobban megnézzük ezeket a kocsikat, akkor láthatjuk, hogy a buborékok vannak rajta, ez a tiszta víz fontosságára akarja felhívni a figyelmet.

Ehhez csatlakozott pénteken a héten új, frufrus frizurát vágatott Görög Zita is.

Imádom ezt a színt. Nem vitás, övék a legcsajosabb csapat, egyértelmű, hogy a gyerekeimmel nekik fogok szurkolni a hétvégén.

Természetesen szívesen kipróbálta volna a versenyautót Zita egy profi sofőr mellett, de ez nagyon sokba, pár kör úgy ezer euróba került volna. Így hát marad a szemlélődés.

„Nagyon félteném, úgy öt kilométer per órával mernék menni vele. Nem vagyok egy volánbetyár, betartom a szabályokat a közúton. Amióta anya vagyok, sokkal felelősségteljesebben vezetek.

A %%nak a modell elmondta, egyszer vitték egy Subaru raliautóval, s ez volt eddig a legmegrázóbb gépkocsival kapcsolatos élménye, végigsikoltozta az utat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?