OLDALVONAL

Ez fájni fog Tusupnak, csak így szabadulhat meg Katinka emlékétől

Ami egykor jó ötletnek tûnt, mára egy hosszú, méregdrága és fájdalmas tortúra lett az edző számára.
  • Szerző: Doris

Két évig is eltarthat, hogy Shane Tusup megszabaduljon azoktól a testét díszítő tetoválásoktól, amelyek mind Hosszú Katinkára emlékeztetik.

Az amerikai edző bal vállán a 2013-as esküvőjük dátuma található, a jobbon egy nagy Katka felirat, ám ez még nem minden, hiszen bal alkarján Hosszúnak a 2015-ös vb-n 200 méter vegyesen elért 2:06.12 perces, a jobbon a 2016-os olimpián 400 méteren felállított 4:26:36 perces világrekordja díszeleg. Bal bicepszére neje beceneve, az Iron Lady is felkerült.

 

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Amikor ezek elkészültek, Shane-nek fogalma sem volt arról, hogy 2017-ben válságba kerül a házasságuk, amit végül nem is tudtak megmenteni. A tetoválások eltüntetése pedig nem lesz egy olcsó móka az amerikainak!

"Az árak helyenként, klinikánként változnak. Szerintem ennyi minta eltávolítása a méreteiket és a kezelések alkalmát beleszámítva 500 ezer és 1 millió forint közötti összegbe kerülne"

árulta el Bíró-Tóth Anita lézeres tetováláseltávolító a Blikknek.

"Shane Tusup azért szerencsésebb, mert a fekete tetoválásokat részesítette előnyben, viszont a vonalakhoz használt kontúrtű mélyebben és nagyobb mennyiségben dolgozta bele a festéket a bőrbe. Nálam ezért a kezelései akár két évig is eltolódhatnának"

- mondta a szakember.

Vajon Shane mikor szánja rá magát, hogy eltüntesse őket?