OLDALVONAL

Ez a nyaralás Hosszú Katinkának?

Augusztusban nem kevés időt töltött repüléssel az Iron Lady, amíg a többiek a lazítást választották. Kiszámoltuk, hány kilométert tett meg. Elképesztő szám jött ki!
  • Szerző: HBK

Hogy mit csinál Hosszú Katinka nyaralás közben? Folyamatosan nyeri az aranyérmeket, ha éppen nem a medencében úszik, akkor repülőn van. Megnéztük, hogy klasszisunk hány kilométert tett meg utazás címszó alatt az elmúlt hónapban.

Csak a légvonalban megtett kilométereket vettük számításba, így az jön ki, hogy Budapest és Rió között 19 ezer 967 kilométert tett meg, hiszen oda-vissza megjárta ezt az utat (nyilván nem egyhuzamban, hanem átszállással).

A budapesti hazatérés után rögtön Párizs felé vette az irányt, a világkupa első állomásán is elindult természetesen. A francia főváros a magyartól 1244 kilométerre van légvonalban. Katinka ezt követően Berlinbe utazott (878 kilométer), onnan pedig Moszkva volt a következő célállomás (1608 kilométer).

Ha ezt mind összeadjuk, akkor 23 ezer 697 kilométer jön ki. 

Döbbenetes szám, és ez több is lehet, hiszen augusztus elejét nem is vettük figyelembe. Az olimpia után több ismert úszó is inkább a pihenést választotta, a 23 olimpiai aranyéremmel büszkélkedő Michael Phelps például az MTV díjátadóján bukkant fel, Kapás Boglárka pedig a családjával nyaral éppen Olaszországban.

Phelps a feleségével lazított a gálán:

 

Amazing date night with my amazing fiancée! So honored to introduce @future!! #vmas

Michael Phelps (@m_phelps00) által közzétett fénykép,

 

 

Kapás pedig Milánóban töltődik fel a riói versenyek után:

 

#milano #louisvuitton

Kapas Boglarka (@kapasbogica) által közzétett fénykép,

És ezeket olvastad már?