OLDALVONAL

Élsportolót is kinyiffantott már a mikró

Veszélyeket rejt a fürdőszoba, a konyha, de még a tévéfotel is! A sportolók legröhejesebb otthoni sérülései.
  • Szerző: VaV

Pórul járt kisfia minapi fürdetése közben Kucsera-Tápai Szabina.

A Vasas szexi kézilabdása a Facebook-oldalán írt a bizarr sérüléséről:

Ha ezt elmesélem, el se fogjátok hinni! Fürdetem a Benit Szolnokon, és mikor ki akartam venni a tusolóból, leszakadt a lábam alatt a lefolyó! Irány a baleseti sebészet! Tetanusz, 2-3 öltés és ennyi!

Természetesen mielőbbi jobbulást kívánunk a gyönyörű sportolónőnek, aki a jelek szerint szerencsére a szükséges humorral fogja fel a fájdalmas balesetet.

Nem mindennapi a sztorija, de a sportvilág sztárjai produkáltak már cifrábbakat is! A ezek közül válogatta ki a legröhejesebbeket.

 

1. Paul Gascoigne és Leroy Lita is az ágyban sérült meg. Előbbinek meghúzódott a combja felkeléskor, utóbbi meg állítólag csak rossz testhelyzetben feküdt, föl sem tudott kelni.

2. Kirk Broadfootnak az arcába robbant a mikróban felhevített tojás. Az angol focistát égési sérülésekkel vitték kórházba.

3. Michael Stensgaard dán focikapusnak a karrierjébe került a vállsérülése. A Liverpoolt is megjárt kapus kálváriája azzal kezdődött, hogy összecsukta a vasalódeszkát…

4. Finnország leghíresebb focistája Jari Litmanen egy tejesüveggel a kezében gurult le a lépcsőn a szülei farmján. Nyak- és hátsérülést szenvedett. Később malmői klubigazgatója találta szemen egy kólásdoboz nyitófülével. A retinája bánta, több hónap kihagyás várt rá.

5. Adam Nemec szlovák focista cseresznyeszedés közben leesett a létráról, agyrázkódást szenvedett és eltörte két bordáját, valamint a kulcscsontját is.

6. Georg Damjanoff, a Hannover egykori focistája a teáskannát ejtette a lábára, leforrázva magát („Először nem iszik sört, kész is a baj” – reagált az edzője).

7. Christian Lell, a Bayern München saját nevelésű labdarúgója körömágygyulladást kapott az otthoni pedikűrözéstől.

8. Charlie George, az Arsenal futballsztárja fűnyírás közben vágta le az egyik ujját.

9. Santiago Canizarez, a spanyol fociválogatott kapusa a fürdőszobában vérzett el a 2002-es vb-szereplésért folytatott harcban. Borotválkozás közben leejtette az arcszeszes üvegét. Megpróbálta lábbal, légstoppal elkerülni, hogy eltörjön. Nem sikerült, viszont elvágta vele a nagy lábujját.

10. És néhány tipikus tévés sérülés focistáktól: Rio Ferdinand órákig a dohányzóasztalra tett lábakkal tévézett, meghúzva a térdszalagját. Robbie Keane szalagszakadás árán piszkálta közelebb a lábával a távirányítót. Peter Nielsen inkább odanyúlt érte, neki a válla fordult ki.

11. Alessandro Nesta olyan hevesen játszott a Play Stationnel, hogy elszakadt az ín a bal hüvelykujjában. Az olasz focista egy hónapra kidőlt, műteni kellett.

12. És végül jöjjön a Darwin-díjas sportsérülések ásza:
Darius Vassell vérmérgezéssel kötött ki a kórházban. Hogy miért? Nos, mert a derék angol labdarúgó fúrógéppel szúrt ki egy hólyagot a talpán...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?