OLDALVONAL

Elnézést kért Lanzafame, amiért felült a provokációnak

Reagált cikkünkre az olasz csatár. A bombaformában játszó Honvéd-sztár már bánja, hogy sportszerűtlenség is vegyült a gólörömébe.
  • Szerző: vav

Davide Lanzafame a Budapest Honvéd hivatalos honlapján nyilatkozva elnézést kért a Paks ellen lőtt tizenegyesgólja után történtekért. Mint arról a már beszámolt, az ellenfél játékosai által felhergelt olasz klasszis gólörömébe sportszerűtlen mutogatás is vegyült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lehiggadva sportszerűen elismerte, hogy hibázott
Fotó: honvedfc.hu

 

„Nehéz mérkőzést játszottunk a Paks ellen, egy-egy feszült találkozó hevében pedig előfordul, hogy az ember temperamentumosan reagál, s aki ismer, tudja rólam, milyen szenvedélyes vagyok a pályán.

A büntető előtt a vendégjátékosok közül többen provokáltak, verbálisan, illetve azzal, hogy a tizenegyespontnál rugdosták a füvet, hogy nehezebb dolgom legyen a labda pontos elhelyezésénél, ezért a gólt követően hatalmas feszültség szabadult fel bennem.

A reakcióm nem a szurkolók, hanem az ellenfél felé irányult, ami szintén helytelen, senkit sem akartam megbántani, elnézést a sportszerűtlen cselekedetért.

Annyit tennék még hozzá, hogy a lefújást követően kezet fogtunk egymással, és ezzel lezártuk a történteket. Nagyon örülök, hogy újabb győzelmet arattunk, bízom benne, hogy minél tovább tudjuk nyújtani a remek sorozatunkat”

- mondta Lanzafame, aki sorozatban már az ötödik bajnoki meccsén volt eredményes a nagy győzelmi sorozatot építő Honvédban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?