OLDALVONAL

Elképesztő, mit kért Jollytól Dzsudzsák Balázs

Fociválogatottunk csapatkapitánya az Instagramon üzent az énekes-zeneszerzőnek. Újabb focihimnusz született.

Dzsudzsák Balázs felkérésére írta át az egyik leghíresebb szerzeményét a mulatós műfaj hazai császára, Jolly.

Az énekes egész életében fanatikus futballrajongó volt, ezért nem csoda, hogy nagyot dobbant a szíve, amikor az instagramján üzenetet kapott a sportolótól. Naná, hogy azonnal a stúdiójába szaladt!

Évek óta a "Jön a Jolly hazafelé" kezdetű sláger számít a legmenőbb bulidalnak. Olyan életérzést fejez ki, amire sok fiatal vágyik: siker, pénz, csillogás, viszki, szép lányok. A nóta mára annyira beivódott a köztudatba, hogy még a magyar labdarúgó-válogatott öltözőjében is ez szól a mérkőzések előtt, hogy a játékosok kellőképpen hangulatba hozzák és felpörgessék magukat.

"Dzsudzsák Balázs jó ismerősöm. Megtiszteltetésnek éreztem, amikor

felkért, hogy a századik válogatottsága alkalmából írjam át a dalt az ő nevére. Természetesen szívesen felénekeltem, mert Dzsudzsit fantasztikus játékosnak tartom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@jollysandro_official) által megosztott bejegyzés,

 

"Csupán annyit kértem tőle cserébe, hogy az azerieknek rúgjon legalább egy gólt. Ez ugyan nem jött össze, de egy gólpasszt azért adott, és végül nyertünk"

– mondta a %%-nak az énekes.

 

"Szeretném, ha a csapatunk a következő Európa-bajnokságra is kijutna, amire meg is van minden esélyünk. A fiamat is arra tanítom, hogy szeresse a csapatunkat. Rendszeresen kiviszem a meccsekre, mert akkor legalább együtt lehetek vele, mint férfi a férfivel. Egy csomó mindent be szeretnénk pótolni, mert az elmúlt években kevesebbet idő jutott nekünk, mint azt szerettük volna"

– mesélte Jolly.

"A futball a legjobb sport a világon! Örülök, hogy vannak olyan labdarúgóink, mint Dzsudzsák Balázs! Igazi példaképe lehet a mai fiataloknak"

– mondta az előadóművész.

 

Nem először ihlette meg a labdarúgás

Jolly ifjúsági játékosként a Honvédban focizott. Máig gyakori vendég a Kispest-meccseken, megénekelte kedvencei 2017-es bajnoki címét is.

 

A válogatott labdarúgói közül korábban Böde Dánielnek is szentelt egy Dzsudzsákéhoz hasonló No roxa áj-átiratot.

 

Sőt, a 2016-es remek Eb-szereplés ihlette „A győzelem lesz a miénk“ című dalát.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?