OLDALVONAL

Elátkozták Dárdait? Hihetetlen balszerencse-sorozat üldözi

Óriási bajban a Hertha-tréner és magyar kapusedzője, Petry Zsolt is. Ilyen helyzetbe még sosem kerültek. Mi lesz így a meccsen?
  • Szerző: vav

Mintha el lenne átkozva a Hertha. Elképesztő nehézségekkel kell megküzdenie Dárdai Pál csapatának, miközben a német labdarúgó Bundesliga és az Európa-liga főtáblás küzdelmeire készül. A villámlás és vihar miatt félbeszakadt edzés, az edzőtábor szomszédságában talált holttest után itt az újabb megpróbáltatás: az első és második csapata keretéből egyszerre öt kapus dőlt ki!

A felnőtteknél, Petry Zsolt kapusedző kezei alatt dolgozó Rune Jarstein (fertőzés okozta erős szédülés), cseréje, Thomas Kraft (orrtörés) és a frissen igazolt fiatal Jonathan Klinsmann (térdsérülés) egy napon esett ki a munkából! A tartaléksorban mögöttük következő fiatalok közül a 19 éves Leon Brüggemeier és a 18 esztendős Dennis Smarsch is húzódással dőlt ki. Maradt így a mindössze 17 éves tehetség, Luis Klatte.

Õ a kedvencem, csak még nőnie kéne pár centit

- tréfálkozott kínjában Dárdai.

Esetleg szóba jöhet a végső esetre mozgósítható, 65 éves Hertha-mindenes, a korábbi kapus Nello di Martino:

Az ő reaktiválás persze csak tréfa.

Jelen pillanatban úgy fest, mintha el lennénk átkozva. A végén még be Nellónak is be kell szállnia

- viccelődött kínjában Dárdai Pál, aki leginkább abban bízhat, hogy a hétvégi edzőmeccseken Kraft egy maszkban védheti a kaput.

És ezeket olvastad már?