OLDALVONAL

Elárulta a kapitány, Amerikába készül a magyar válogatott

Persze csak akkor, ha a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések lehetővé teszik ezt.
  • Szerző: SK

Ideális esetben most néhány nappal a tokiói olimpia előtt az esélyekről mesélhetne Märcz Tamás. A koronavírus-járvány azonban átírt mindent, s a januárban Európa-bajnokságot nyerő pólósok kapitánya csak kérdőjelekkel tervezhet.

„Szeretném, ha ősszel néhány napra találkozhatnék a keret tagjaival. Hogy ezek az edzések pontosan mikor lesznek, azt az új szezon OB1-es sorsolása után jelöljük ki, figyelembe vesszük ugyanis, hogy a válogatott játékosok mikor kerülnek szembe nehéz ellenfelekkel a klubjukban.” – nyilatkozta a vlv.hu-nak a szakember.


Fotó: MTI

A kapitány kitért arra, hogy februárban Amerikába utazhatna a gárda.

„Folyamatosan kapcsolatban vagyok a többi szövetségi kapitánnyal, s szerettem volna a februári időszakot most egy távolabbi helyszínen tölteni, így vetődött fel, hogy az Egyesült Államok csapatával készüljünk. Meghívást kaptunk tőlük a 2021. február 9. és 18. közötti időszakra szólóan, helyszínt még nem jelöltek ki, több térség is szóba jöhet, elsősorban Kalifornia, ahol a legfőbb bázisuk van. A program még nem alakult ki, nagyon reméljük, hogy az év elején olyan egészségügyi viszonyok lesznek, hogy a közös felkészülés terve megvalósítható lesz.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?