OLDALVONAL

"Ébresztő, lánykérés!" Így jegyzi el egy hős magyar olimpikon a barátnőjét

A bronzot elvették tőle, de az aranyat ő adta...
  • Szerző: vav

A riói olimpián nem jött össze az érem, mégsem maradt arany nélkül Lőrincz Viktor. A ceglédi kötöttfogású birkózó klasszis megkérte barátnője, Vivien kezét. A fehérarany-gyémánt kombinációjú eljegyzési gyűrűt rendhagyó időpontban, és nem éppen átlagos hangulatban húzta választottja ujjára a 26 éves sportoló.

„Úgy éjféltájt értem haza, így érthető, hogy

Vivien már aludt. Felkapcsoltam a lámpát, mire zsémbelt egy sort. Azt mondta, aludni szeretne, én viszont arra kértem, vessen egy pillantást a meglepetésajándékomra

- mesélt Lőrincz a Borsnak.

Az egykori fitnesz világ- és Európa-bajnok, de ma már CT- és röntgenasszisztensként Szolnokon dolgozó Bóbis Vivien meglepődött – elvégre eljegyzésről még soha egyetlen szót sem ejtettek –, de boldogan mondott igent a lánykérésre.

„A házasságkötést két éven belül tervezzük. Gyerekvállalásról pedig szigorúan csak azt követően lehet szó, mert tiszteljük a szüleink hagyományait”

- árulta el a birkózó.

Az olimpiai ötödik helyért járó 10 millió forint, és a birkózószövetségtől fájdalomdíjként kapott ugyanekkora összeg sorsáról is beszélt:

„Mivel lakás és kocsi már van, egyelőre semmibe sem fektetjük a húszmilliót”

- mondta Lőrincz, akinek a riói bronzmeccsét elcsalták (a szlovén Staniszlav Sernek egy magánbeszélgetésben állítólag elismerte: nyomást gyakoroltak rá, hogy Lőrincz ellen ítéljen).

A birkózó a Dinó Sporthíradó vendégeként azt is elmondta, hogy mindig is spontán lánykérésre gondolt. Így szóba sem jöhetett, hogy a pénteken kezdődő, egyhetes tenerifei üdülésük során húzza a gyűrűt szerelme ujjára.

És ezeket olvastad már?