OLDALVONAL

Kiderült, így lehetsz ott a foci-Eb budapesti meccsein

Eddig lemaradtál, de kéne Eb-jegy? Újabb értékesítési kört indít az UEFA. Aki akar, még vehet belépőt a Puskás Aréna mérkőzéseire.
  • Szerző: Ripost

Sokan már tavaly szereztek jegyet a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire, de még a közeljövőben is belépőhöz juthatnak a szurkolók. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) ígérete szerint rövidesen újabb értékesítési kör kezdődik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eddig öt BL- és El-meccs helyszínéül választották a Puskás Arénát

Rövidesen újabb körben vehetünk jegyet a Puskás Aréna Eb-meccseire
Fotó: MTI

A koronavírus-járvány miatt idén nyárra halasztott tornán az a cél, hogy ha a betegség visszaszorulása megengedi, szigorú óvintézkedések mellett akár telt ház várja a csapatokat a Puskás Arénában. Azok a jegytulajdonosok, akik időközben úgy döntöttek, mégsem kívánnak részt venni a meccseken, múlt csütörtökig visszaválthatták a belépőiket. Ráadásul az UEFA azoknak az országoknak mindenképpen új vásárlási lehetőséget kínált volna, amelyek a mezőny többségénél később, a tavaly novemberi pótselejtezőkön vívták ki az Eb-részvételi jogot (rajtunk kívül ilyen Szlovákia, Skócia és Észak-Macedónia).

Az UEFA következő értékesítési körében – május elején – tehát újabb lehetőség nyílik a magyar szurkolók előtt is, hogy a hivatalos jegyértékesítési platformon keresztül jegyhez jussanak.

Az F csoport budapesti mérkőzései:

Június 15., 18.00: Magyarország–Portugália

Június 19., 15.00: Magyarország–Franciaország

Június 23., 21.00: Portugália–Franciaország

(A Németország–Magyarország csoportmeccset június 23-án várhatóan Münchenben rendezik; a Puskás Aréna június 27-én még egy nyolcaddöntő helyszíne is lesz.)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?