OLDALVONAL

Dzsudzsákéknál gyógyul Kabát Péter

Óvatlanul kapusnak állt a korábbi újpesti csatársztár – meg is lett a baj. A válogatott szélső és közös menedzserük segített.
  • Szerző: vav

Haveri körben kivételesen kapusként próbálta ki magát nemrég Kabát Péter. A hajdani gólerős csatár gyorsan rájött, hogy az ő világa inkább az ellenfél kapuja előtti terület: kisebb vállsérülést szenvedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram/kabatpeti22

 

A minap Dzsudzsák Balázs nevével fémjelzett győri diagnosztikai központban vizsgálták meg a fájós testrészt.

Nagyon köszönöm a gyors segítséget!!!🙏❤️ @vorosbaranyijozsi @balazsdzsudzsak7 @rabamedicalcenter

 

„Nagyon köszönöm a gyors segítséget”

– írta Kabát Péter a Vörösbaranyi Józseffel (a Stars & Friends játékosügynökség vezetőjével) közös Instagram-fotójához, amelyen a háttérben Dzsudzsák posztere látható.

Mint kiderült, az Újpest FC labdarúgói mellett sportkoordinátorként dolgozó korábbi gólkirály azért kereste fel a győri ETO Stadion szomszédságában található Rába Medical Centert, mert egy ideje fájlalja a vállát.

„Nemrég beálltam kicsit focizni egy baráti társaságban, kivételesen a kapus posztra. Úgy tűnik, hiba volt. Röpködtem a labdáért jobbra-balra, talán túl komolyan is vettem, és azóta fáj a vállam. Nincs szó komoly problémáról, de segítséget kértem Balázséktól, hogy náluk vizsgálják meg. Az elkészült felvétellel fogják majd meggyógyítani a vállam”

– mondta a hajdani 16-szoros válogatott Kabát Péter a -nak.

 

Kabát és az MR-készüléket kezelő szakember fotóját osztotta meg később Dzsudzsák is:

Köszönjük, hogy minket választottál! @kabatpeti22 @balazsdzsudzsak7 #rabamedical #mricenter #mrigyor #győr

A győri pálya mellett található diagnosztikai központ többek között válogatott csapatkapitányunk vállalkozása, a társaival tavaly februárban alapították a céget.

„Vele sajnos nem találkoztam Győrben, csak a közös menedzserünkkel, Vörösbaranyi Józsival, aki tizenhét éves korom óta egyengeti a pályafutásomat. Most is számíthattam rá. Ezúton is köszönöm a segítséget”

– mondta lapunknak Kabát.

 

Házi karanténban van a válogatott szélső

Kabát Péter is említette, hogy Dzsudzsák Balázzsal nem találkozhatott Győrben. A néhány hét szabadságra hazatért 108-szoros válogatott focistának ugyanis jövő szerdáig még házi karanténban kell maradnia budapesti otthonában. Akkor lesz két hete, hogy a külügyminisztérium hét másik magyar állampolgárral együtt hazasegítette az Arab Emírségekből a helyi Al-Ain magyar sztárját.

Az elmúlt három hónap során 116 országból mintegy 10 ezer honfitársunk Magyarországra jutását szervezték így meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?