OLDALVONAL

Dzsudzsák megható fotóval búcsúzott a Fradi gyúrójától!

Gyászol a magyar futballtársadalom. Több százan emlékeztek meg a legendás masszőrről, Eisemann Lászlóról.
  • Szerző: szt, pr

Ahogy arról a is beszámolt, életének 62. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Eisemann László, a magyar labdarúgó-válogatott és a Ferencváros legendás masszőre. A gyúró halálának pontos okát egyelőre nem közölték. Sajtóinformációk szerint a gyúró öngyilkos lett, gyógyszer-túladagolásban vesztette életét.

Információink szerint Eisemannak mind a válogatottnál, mind pedig a Fradinál veszélybe került az állása. A korábbi autóbalesete óta depresszióval küzdő masszőr pedig képtelen volt megbirkózni azzal az érzéssel, hogy rövidesen mindkét munkahelyén feleslegessé válik. A gyúró rajongott a futballért, úgy érezhette, hogy megfosztják élete értelmétől.

A futballtársadalom egy emberként gyászolja

Eisemann László Facebook-oldalán péntek óta több száz bejegyzés született. Egykori és jelenlegi labdarúgók, edzők búcsúztak tőle, barátok emlékeztek meg róla. Az utolsó üzenetet felesége, Eisemann Lászlóné írta, aki megköszönte a megható részvétnyilvánításokat.

Lacikám üzenete biztosan ez lenne: azok a barátaink, akiket elveszítünk, nem a földben pihennek, hanem bent lakoznak a szívünkben... örökké.

A magyar válogatott jelenlegi játékosai közül Dzsudzsák Balázs rendkívül közel állt Eisemannhoz. A Dinamo Moszkva játékosa közös fotóval búcsúzott a masszőrtől.

Eisemann az egy héttel ezelőtti, finnországi Eb-selejtezőre már nem utazott el a válogatottal, így nem ünnepelhette együtt a csapattal Stieber Zoltán gólját. Az ifjú gólvágó ígéretet tett a masszőrnek:

Mostantól érted is harcolunk, nyugodj békében kicsi gesztenye

Julian Jennert a Ferencváros korábbi labdarúgóját mélyen lesújtotta a halálhír, azt írta, Eisemann volt a legboldogabb ember, akit valaha ismerhetett.  

Mindig mosolyogtál, soha nem voltál szomorú, boldoggá tetted akik körülötted voltak. Remélem, még beszélünk egyszer, de nem most.

Bodnár Lászlót, a magyar válogatott korábbi játékosát megdöbbentette a tragikus eset.

Erre nem tudok mit mondani. Egy ilyen csodálatos embert elveszíteni... Ha valaki szerette ezt az embert akkor én nagyon. Nyugodj békében!

A legtöbben, Szalai Ádám, ifj. Nyilasi Tibor vagy éppen Aleksandar Jovanovic két szóval búcsúztak:

Nyugodj békében!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?