OLDALVONAL

Dzsudzsák még a nyáron klubot vált

Már nem tárgyal a Dinamo Moszkvával, Dzsudzsák Balázs még az új szezon előtt elhagyja az orosz csapatot.
  • Szerző: Ripost

Egy hónapja a már beszámolt arról, hogy Dzsudzsák Balázs minden bizonnyal távozik a Dinamo Moszkvától. Menedzsere, Vörösbaranyi József akkor arról beszélt, hogy folyamatosan tárgyalnak az orosz csapattal, de úgy tűnik, immár szó sincs erről.

Balázs klubváltás előtt áll. Ez tény, egyelőre több konkrétumot nem mondhatok.

Habár Dzsudzsák nevét jól ismerik a nemzetközi mezőnyben, Vörösbaranyi a kérdésére úgy vélte, a magyar válogatott finnek elleni sikere további csapatok érdeklődését hozhatja.

Könnyen lehet, hogy újabb gárdák figyeltek fel rá, növekedhet az érdeklődők listája.

A 28 éves játékost a török sajtó legutóbb a Besiktassal hozta kapcsolatba, de Vörösbaranyi cáfolta, hogy tárgyalt volna velük. Korábban a Galatasaray, a Fenerbahce, a Lazio és Inter érdeklődéséről lehetett hallani. Utóbbi kapcsán konkrét ajánlatról is írtunk.

Dzsudzsák a sportnapilapnak elárulta, még az is megtörténhet, hogy Dárdai Pál klubjánál, a Herthánál folytatja karrierjét.

A magyar futballista 2011-ben a PSV Eindhoventől előbb az Anzsi Mahacskalához, majd a Dinamo Moszkvához került. Mindkét átigazolás jókora port vert fel, és a jelek szerint hamarosan újabb meglepetéssel szolgál a szőke szélső.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?