OLDALVONAL

Durva titok derült ki Hamiltonék kapcsolatáról

A Mercedes csapatfőnöke elárulta, ki volt a nagyobb cselszövő Rosberg és Hamilton közül. Meglepő dolgokra derült fény.
  • Szerző: HBK

2014 és 2016 között a Mercedes uralta a Forma-1-et, így nem is meglepő, hogy Nico Rosberg és Lewis Hamilton között nagyon elmérgesedett a viszony, hiszen három éven át egymással harcoltak a világbajnoki címért. A Merci csapatfőnöke, Toto Wolff meglepő dolgot mondott a két pilóta kapcsolatáról.

A Daily Mail újságírója kérdezett rá, hogy a két versenyző közül ki volt a nagyobb cselszövő a csapaton belül. Erre érkezett Wolff meglepő válasza:

„Amelyikük már nincs itt. Nico igazi ádáz volt, megpróbált minden fegyverrel élni, ami csak adódott. Ezek a pszichofegyverek alkalmasak arra, hogy megtorpedózzák ellenfeled lelki egyensúlyát. Minden évben volt legalább egy nagy esemény, ami tovább mérgezte a viszonyukat. De ez nem meglepő. Ha két csapattárs olyan autóban ül, amivel megnyerheti a világbajnoki címet, onnantól az bizony nem lesz sétakocsikázás” - mondta Wolff.

Rosberg öt nappal azután jelentette be a visszavonulását, hogy világbajnok lett. Maga Wolff mondta azt, nem lepné meg, ha a német visszatérne az F1-be, bár most már finomította annyival, hogy nem egy év szünet után várja azt, hogy újra kocsiba szálljon Rosberg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?