OLDALVONAL

Durva titok derült ki a Pars kocsiját ellopó tolvajról

Olimpiai bajnokunk megbízott abban a szerelőben, aki aztán összetörte a rábízott kocsit. A kalapácsvető sem tudja, mi vár rá most.
  • Szerző: HBK

Csütörtökön csúnyán összetörték olimpiai bajnok kalapácsvetőnk, Pars Krisztián autóját. A sportoló a Facebookon azt írta, hogy az autószerelő, akire rábízta a kocsiját, ittasan és kábítószeresen okozott kárt a társaival együtt. Azt már a %%-nak árulta el Pars, hogy a férfinak jogosítványa sincsen.

Parsot telefonon értük utol, ekkor mesélte el, hogy több helyről is jót hallott a szerelőről, L. Dávidról, ő is többször beszélt vele. Ezért is merte rábízni az autóját, amin csak kisebb szereléseket kellett volna elvégezni, így olcsóbban megúszhatta volna a javításokat, mintha a szakszervizet választja.

„Öt éve van nálam az autó, amit folyamatosan karbantartottam. Most is ez volt a cél, az ablaktörlővel volt egy kis probléma, meg egy kisebb horpadást kellett volna kiszedetni a karosszériással. De nem azért adtam oda neki az autót, hogy hajnali négykor elvigyék egy próbaútra. Az egyik ismerősöm hívott fel hat óra tíz perckor, hogy nincs-e bajom, akkor mondta, hogy össze van törve az autóm” – mesélte olimpiai bajnokunk, aki szerint hamar rájött mindenki, hogy mi történt.

A %RIPOST% napilap pénteki számából az is kiderül, Pars miért gondolja azt, hogy a feltételezett sofőr kábítószerezett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?