OLDALVONAL

Durva, eltört a Fradi sztárjának arccsontja

A Cegléd elleni férfi kézilabda NB I-es mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett a zöld-fehérek csapatkapitánya.
  • Szerző: ST

Schuch Timuzsin a ceglédi Marko Davidovictól kapott egy könyököst, amelynek következtében eltört az arcüregében egy csont - írja a fradi.hu. A magyar válogatott játékos ennek ellenére még a második félidőben visszaállt védekezni.

Az orvosi vizsgálatok után derült ki a törés, amely miatt három hétig nem léphet pályára a 33 éves játékos. A találkozót a Cegléd nyerte 33-26-ra.

Timuzsin sérülése:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Cegléd elleni mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Schuch Timuzsin. A Ferencváros csapatkapitánya kapott egy könyököst Marko Davidovictól, amelynek következtében eltört az arcüregében egy csont, de a második félidőben még így is visszaállt védekezni. Az orvosi vizsgálatok után azonban kiderült, hogy három hét pihenőre kényszerül, így az idei szezonban már nem játszhat. Prainer Viktor, Bozo Andjelic és Teimuraz Orjonikidze is megsérült Cegléden, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy nekik mennyit kell kihagyni. #kezilabda #ftc #ftcferfikezilabda #ftckezilabda #ftchandball #handballpassion #handballplayer #handball #hajrafradi #fradizmus #ferencvaros

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?