OLDALVONAL

Döbbenet, majdnem gyilkos lett a korábbi sztárfocistából

A kocsijában várt arra a pénzügyi tanácsadóra, aki miatt sok pénzt bukott. Az egyik barátjának sikerült lebeszélnie a tervéről.
  • Szerző: HBK

Az amerikaifoci-liga (NFL) korábbi nagyszerű futója, Clinton Portis majdnem megölt egy embert. Ezt ő maga vallotta be a Sports Illustratednek nyilatkozva.

Portis karrierje során 43 millió dollárt keresett meg (a Denver Broncos és a Washington Redskins játékosa volt 2002-től 2011-ig), de ennek a nagy részét elbukta rossz befektetései miatt. Portis emiatt azokat a pénzügyi tanácsadókat hibáztatta, akikben megbízott.

Saját bevallása szerint négy évvel ezelőtt annyira maga alatt volt, hogy végezni akart az egyik ilyen tanácsadóval. Az éjszaka közepén a kocsijában ülve várakozott rá egy épület előtt, de a barátjának az utolsó pillanatban sikerült lebeszélnie őt a gyilkolásról.

„Nem az volt a terv, hogy megverem, végezni akartam vele. Mire felbukkant, már lenyugodtam, ha ez nem így történik, akkor ezt az interjút most a börtönben készítenénk” – vallotta be Portis, akinek azóta már sikerült munkát találnia, és azt mondja, már megbékélt az életével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?