OLDALVONAL

Diétázni kezdett a magyar sportolónő: ezekből a termékekből nem fog enni

Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, Szilágyi Liliána kipróbál egy 21 napos kihívást. Többek között a kávéról is lemond ebben az időszakban.
  • Szerző: ST

A 22 éves úszónő, Szilágyi Liliána megérkezett a spanyolországi edzőtáborba, ahol egy 21 napos kihívásnak veti alá magát. Csak az edzésre, pihenésre, regenerálódásra és az étkezésre fog figyelni.

Mivel eléggé bátran kijelenthetem, hogy szépen, stabilan elmúlt a késztetésem a bulimiámra, és a testkép zavarom is egészen jó, így nekikezdek egy diétának amitől talán életemben először nem félek

- írta Instagramon Szilágyi.

 

 

 

 

Ezekből a termékekből nem fog fogyasztani:

- édességek

- tejtermékek

- kenyérfélék

- kávé

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 napos kihísásom! Tegnap megérkeztünk Sierra Nevadaba és már egy régen tervezett dolgot fogok kipróbálni 3 hétig leszünk itt, csak edzésre, pihenésre, regenerálódásra és az étkezésre figyelve. Mivel eléggé bàtran kijelenthetem, hogy szépen, stabilan elmúlt a késztetésem a bulémiámra, és a testképzavarom is egészen jó, így nekikezdek egy diétának amitől talán életemben először nem félek! Nem fogom a testemet éheztetni sem pedig fájdalmat okozni neki többé. Nem akarom azt sem, hogy visszahízzam a leadott kilókat rögtön, mivel helyzelenül táplálkoztam Igazából a diéta lényege:(most elsôkörben 21napig, aztán meglátjuk mit érzek majd tôleédesség semmilyen formábantejtermék (bár ezt amúgy sem szoktam, de még jobban figyelek majd rá)kávé (ez egyedül nagyon fog fájni Ennyi volna, egyszerû, de szerintem jó lesz megnézni mit fog a testem erre reagálni! Emellett persze rendesen fogok enni és legfôképp RENDSZERESEN! #challenge #stopeatingdisorders #lovmybody #takecareofyourbody #athlete #swimmer #women #love #selfcare #empowerment #inspiration #mirrorselfie #trainingcamp #swimmerlife #sierranevada #spain

(@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés,

A Fradi úszójának ezek közül csak a kávé fog igazán hiányozni. Elmondása szerint nem fogja éheztetni a testét, de nem szeretné visszahízni a már leadott kilókat.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?