OLDALVONAL

Dárdainak elege van, hallani sem akar a fociról

Ibiza után a Balaton a magyar szakember célja. A következő hetek nem a labdarúgásról szólnak az Európa-liga csoportkörére készülő Hertha edzőjénél.
  • Szerző: vav

A Dortmund kupagyőzelmével eldőlt, hogy a német focibajnokságban hatodik Hertha selejtező nélkül, egyből a főtáblára jutott az Európa-ligában. Az őszi nemzetközi szereplésig persze még hátra van a keret átalakítása, és négy hét pihenő.

Dárdai Pál vezetőedző a Bildnek elmondta: a következő napokban Michael Preetz menedzserrel még az átigazolásokon dolgoznak. Aztán jöhet számára is a jól megérdemelt kikapcsolódás, az élet élvezete, az akkumulátorok feltöltése, hogy július 3-án újra frissen, sikerre éhesen kezdjék a munkát.

Hazautazunk Siófokra, a Balatonhoz. Most szükségem van négy hét távollétre.

Kikapcsolni az agyamat, nem az ellenfeleket figyelni, nem taktikáról beszélni. Aztán az ember újra kiéhezve jön vissza"

- mondta Dárdai, aki büszke és boldog, hogy a "sok balszerencse és sérülés ellenére" a Hertha sikerrel zárta a szezont.

A berliniek háromnapos ibizai kiruccanással ünnepeltek, de a vezetők bedobták a gyeplőt, szabadon engedték a focistákat.

"A klubvezetés és az edzői stáb számára remek kirándulás volt. Együtt hajókáztunk, három napig igazán jó hangulatban kapcsolódtunk ki.

A játékosokat nem is láttam. Nekik is megvolt a maguk programjuk, és ez így volt jó. Gondolom, ők is jól érezték magukat

- mondta Dárdai Pál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?