OLDALVONAL

Dárdai elhagyta a magyar válogatottat, már az utódja is megvan

Sorra dőlnek ki az emberek Gera Zoltán együtteséből. Dárdai Palkó lett volna az újonc csodafegyver.
  • Szerző: sk

Mégsem focizhat az U21-es magyar fociválogatottban az Eb-n Dárdai Palkó. A Vidi focistája újoncként csatlakozott Gera Zoltán keretéhez, azonban sérülés miatt már a jövő heti rajt előtt kidőlt a sorból.

Az újabb kieső játékosok miatt tovább fiatalodott az amúgy is nagyon fiatal csapatunk, de maximálisan megbízunk minden kerettagban. Rengeteg potenciál van a velünk készülő futballistákban, legtöbbjük most is, és még évekig fontos tagja lehet az U21-es válogatottnak – mondta Gera Zoltán a csapat sajtótájékoztatóján.

Dárdai Palkó csak edzésen húzhatta fel a címeres melegítőt
Fotó: MLSZ

Dárdai a hetedik futballista, akire nem számíthat Gera Zoltán az Eb-n, korábban Szánthó Regő, Gergényi Bence, Schön Szabolcs, Nagy Zsombor, Szilágyi Zoltán és Demjén Patrik játékáról kellett lemondani. A szövetségi edző úgy döntött, hogy új játékost hív meg a keretbe, és az Ausztriában légióskodó Bukta Csabára esett a választása, aki hétfőn csatlakozik a többiekhez.

A magyar válogatott március 24-én a németek ellen kezdi meg szereplését az Eb-n Székesfehérváron, majd 27-én a románokat fogadja a Bozsik Arénában, 30-én pedig a hollandok ellen lép pályára Székesfehérváron.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?