OLDALVONAL

Dárdai nagyon felbosszantotta Kloppot

A Hertha liverpooli kölcsönjátékosa mesélt a sztáredző kiakadásáról. Nyugi, hamar elszáll a mérge.
  • Szerző: vav

Érdekes sztorit mesélt el Marko Grujics a Bildnek. A szerb válogatott középpályást a Liverpool adta kölcsön a Herthának, de nemrég az angol klubnál kúrálta a sérülését. Német csapata éppen akkor lepte meg (2-2) Dortmundban az addig pazar formában menetelt Borussiát. A 'Pool edzője, a korábbi dortmundi tréner Jürgen Klopp mérgelődött emiatt.

Jürgen még mindig nagy Dortmund-szurkoló. Amikor ott voltam, a Hertha éppen kettő-kettőre végzett a BVB otthonában, amit ő nem fogadott valami jól, dühbe gurult

- mesélte Grujics a csupa szív Kloppról, aki hét évig volt a Dortmund edzője, mielőtt 2015 őszén a Liverpoolhoz szerződött.

A német sztáredző mérge persze azóta már biztosan elpárolgott, sőt! Klopp többször is hangsúlyozta már, mennyire nagyra tartja a Herthánál folyó szakmai munkát, elsősorban azt, ahogy Dárdai Pál és stábja beépíti a fiatalokat a berlini csapatba.

Ezért is adta kölcsön nekik tavalyelőtt a brazil U-válogatott Allant, idén pedig Grujicsot a Herthának, ahol tudja: jó kezekben vannak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?