OLDALVONAL

Csokimérgezéssel volt kórházban Nyilasi Tibor

Legyőzte a csokoládés ostyaszelet a focilegendát. Az utcáról vitte el a mentő. Ma már jól van, a kórházban nevetni is volt oka bőven.
  • Szerző: vav

Az ünnepek táján nem a bejgli, és nem is a töltött káposzta habzsolása, hanem egy nagy adag édesség győzte le Nyilasi Tibortértesült a Bors. A Fradi legendás focistája négy napot töltött kórházban, miután rosszul lett az utcán, és rohammentőt kellett hívni hozzá.

Mi tagadás, na­gyon szeretem a csokit, van, hogy szinte pusztítom, annyit eszem. Ezúttal viszont a csokis ostyaszelet ártott meg

- mondta a bulvárlapnak Nyilasi Tibor, aki elárulta: napközben nemigen eszik csokoládét, de a reggeli futás után rendszeresen rájár a készletére.

Nyíl ma már nevet a történteken, de aznap egyáltalán nem volt vicces kedvében.

"Aznap túllőttem a célon. Nagyon jólesett az édesség, vagy egy tucatot ettem meg belőle."

Aztán a Sport TV-ből tartottam hazafelé, amikor rosszul lettem. Szédültem, émelygett a gyomrom, de annyira, hogy alig egy saroknyira az otthonomtól mentőt kellett hívni.

Szerencsére hamar kiderült, hogy nincs komolyabb probléma, csak a csokis szeletek a ludasak. Szörnyű állapotban volt, de majdnem elnevette magát, amikor két gyomorgörcs között autogramot kért tőle az egyik mentős. Később pedig a Csupasz pisztoly című film egyik jelenetében érezte magát: ő tolószékben ült, az ápolók meg a kórházban száguldoztak vele.

A négynapos kivizsgálások során kiderült: a csokin kívül kutya baja. Kedvenc édességéről mindenesetre most egy időre lemond.