OLDALVONAL

Cseh László meghozta a legfontosabb döntést pályafutásáról

A 34 éves világbajnok úszónak van egy nagy álma még pályafutása során.
  • Szerző: sk

Folytatja a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiáig, és ott pályafutása első ötkarikás aranyérméért szeretne harcolni az úszó Cseh László.
A világ- és Európa-bajnok sportoló decemberben lesz 35 esztendős, ezért is volt kérdés, hogyan reagál a tokiói olimpia halasztására.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Kijelenthetjük, hogy megyek tovább, és amint a helyzet úgy adja, csináljuk az edzéseket maximális intenzitással” – nyilatkozta Cseh az M1 aktuális csatorna Nemzeti Sporthíradó című műsorában.


Fotó: musz.hu

A négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó idén az ötkarikás játékok után akart visszavonulni, és bár a halasztást követően adott interjújában még nem tudta megmondani, mi lesz vele, végül újratervezte jövőjét.
„Engem az motivál, hogy menjek még tovább. Ha minden jól megy, jövőre meg lesz rendezve az olimpia, amelyre ha lehetőségem lesz és az élet engedi, szeretnék felkészülni” – fejtette ki.

Cseh Lászlót múlt héten a swimswam szakportál minden idők legjobb olyan úszójának nevezte meg, akinek nincs olimpiai bajnoki címe.
„Nagyon megtisztelő, hogy gondoltak rám, de remélem, kiesek erről a listáról a jövő évi tokiói olimpia után” – utalt arra, hogy szeretne aranyérmet nyerni a japán fővárosban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?