OLDALVONAL

Bundagyanú: 350-szeres pénzt ért a Videoton bravúros fordítása

Szédítő szorzóval jött be a tippje annak, aki a 90. perc környékén megfogadta a bajnokcsapat diósgyőri győzelmét. A szurkolók bundát emlegetnek.
  • Szerző: Ripost

Ezer forintos tétre több mint 350 000-et nyerhetett az, aki online fogadással eltalálta a szombati Diósgyőr-Videoton meccs végeredményét – hívta föl a figyelmet a Blikk. A labdarúgó NB I-ben két vereséggel rajtolt bajnokcsapat sokáig vesztésre állt, de a 93. perc után, emberhátrányban fordított 2-1-re.

A 350-es, sőt azt is meghaladó nyerési szorzók egészen a rangadó vége felé, a rendes játékidő utolsó perceiben éltek. A fél (?) Európa labdarúgását megrengetett fogadási csalás-botrány óta ilyenkor sokan rögtön bundára gyanakodnak.

Ezeket a hangok most felerősödtek: a 48. perctől emberhátrányban játszó Vidi egyenlítő gólja előtt Koman Vladimir rossz hazaadását csípte el a vendégjátékos.

A jelenet 3:35-nél kezdődik:

A Nemzeti Sportnak nyilatkozva a válogatott középpályás elmondta:

Sajnálom, ember vagyok, hibázom, senki sem hiheti, hogy direkt csináltam volna. Én vagyok a hibás!

Az internetes fórumokon gyártott elméletek, a Trollfoci oldalán található mémek azonban mind azt mutatják, hogy a szurkolók csalást szimatolnak. Ennek némileg ellentmond, hogy a 90. perc után általában már nem lehet fogadni, a Vidi góljai pedig jóval később születtek. Márpedig, ha nem tiszta a meccs, akkor kockázatos lett volna egészen a 95. percig várni a fordítással.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?