OLDALVONAL

Szívfacsaró akció, Kobe Bryant özvegye elhunyt kislányának állított emléket

Nem csak a Los Angeles Lakers kosarasai, hanem a showbiznisz nagyjai is beszálltak. Világsztárok álltak Bryant özvegye mellé a nemes ügyért.
  • Szerző: Ripost

Szombaton ünnepelte volna a 15. születésnapját Gianna Bryant, aki tavaly januárban halt szörnyet az édesapja, Kobe Bryant (és hét sorstársuk) életét is követelő helikopter-szerencsétlenségben. Az akkor 13 éves „Giginek” különleges módon állított emléket édesanyja, a legendás NBA-kosaras Bryant özvegye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kobe Brant lányával, Gigivel
Fotó: Instagram

Az egész világot megrázó tragédia óta három lányát egyedül nevelő Vanessa Bryant piacra dobta a „Mambacita” sportöltözéket. Az elnevezés a megboldogult Lakers-sztár becenevére (Fekete Mamba) és arra utal, hogy Gigi is az örökébe lépett, éppen az ő kosárlabda-edzésére igyekeztek a baleset bekövetkeztekor. Apja miatt Mambacitaként emlegették a lányt.

Vanessa asszony most ezzel a felirattal díszített ruhadarabokról posztolt fotókat az Instagramon.

„Azon gondolkodtam, mivel tudnám a legjobban megünnepelni Gianna születésnapját mindazokkal, akik szerették. Tudtam, hogy olyasminek kell lennie, ami ötvözi a ragyogó és vidám személyiségét a céltudatosságával és szenvedélyével”

- írta többek között Vanessa Bryant.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) által megosztott bejegyzés

A kapucnis pulcsiknak azért a jobb karjára került a #PlayGigisWay (Játssz úgy, mint Gigi) felirat, mert az volt a tehetséges kosaras lány dobó keze. A bevétel teljes egészében a Kobe Bryant és lánya emlékére létrehozott jótékonysági alapítványé lesz, amely a fiatal nők sportolását támogatja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) által megosztott bejegyzés

A limitált számban készült ruhadarabok pár óra alatt elfogytak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) által megosztott bejegyzés

A Lakers mellett szinte valamennyi NBA-csapat játékosai, sőt a showbiznisz világhírű sztárjai is büszkén feszítenek bennük: többek között Cindy Crawford, Kate Hudson, Kim Kardashian, Jimmy Kimmel, Eva Mendes és Reese Witherspoon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés

„Ébredés után egy angyalra és az apjára emlékeztem. Elmentek, de nem merültek feledésbe. A szeretetetek és bátorságotok öröksége mindannyiunk számára inspiráció”

- írta a szupermodell Cindy Crawford.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?