OLDALVONAL

Botrány az öltözőben, csapattársa férfiasságát fogdosta a focilegenda?

Állítása szerint a válogatott meccsek előtt ez rituálévá vált. A másik érintett röhögőgörcsöt kapott, amikor meghallotta a sztorit.
  • Szerző: HBK

Elképesztő sztorival rukkolt elő az alkoholizmussal harcoló Paul Gascoigne: az egykori angol sztárfocista azt állítja, a válogatott meccsek előtt mindig megfogta az egyik csapattársa férfiasságát, mert az szerencsét hozott neki.

Gascoigne egy nyilvános eseményen beszélt részletekbe menően arról, milyen fura kapcsolata volt Les Ferdinanndal az angol válogatottban.

„Esküszöm, hogy látnotok kellett volna őt, amikor levetkőzött. Az övéhez hasonlítva nagyon kicsinek tűnt a saját péniszem. Megkértem egyszer arra, hogy hadd foghassam meg azt a micsodát, neki pedig nem volt ellenvetése. Utána kimentem a pályára, és gólt lőttem.”

Ennél is durvább, hogy Gascoigne állítása szerint ez a folyamat a következő meccsek előtt megszokottá vált, hátha máskor is szerencsét hoz neki. A brit Sun természetesen megkérdezte Ferdinandot is, aki röhögőgörcsöt kapott, amikor meghallott a sztorit.

Ez teljesen nonszensz, soha nem történt ilyen közöttünk. Szerintem kicsit túlzásba vitte a mesélést.

Gascoigne és Ferdinand összesen 12 mérkőzésen játszott együtt az angol válogatottban, előbbi pedig öt gólt szerzett ezeken a meccseken.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?